About the Ancient Hebrew TorahIndexInstall the Ancient Hebrew Font

Numbers Chapter 7


במדבר . פרק . 7


1&wai'hi be'yom ka'lot mo'sheh le'ha'qim et ha'mish'kan wai'yim'shahh o'to wai'qa'deysh o'to we'et kol key'law we'et ha'miz'bey'ahh we'et kol key'law wai'yim'sha'hheym wai'qa'deysh o'tam 2&wai'yaq'ri'vu ne'si'ey yis'ra'eyl ra'shey beyt a'vo'tam heym ne'si'ey ha'ma'tot heym ha'om'dim al hap'qu'dim 3&wai'ya'vi'u et qar'ba'nam liph'ney YHWH sheysh eg'lot tsav ush'ney a'sar ba'qar a'ga'lah al she'ney han'so'im we'shor le'e'hhad wai'yaq'ri'vu o'tam liph'ney ha'mish'kan 4&wai'yo'mer YHWH el mo'sheh ley'mor 5&qahh mey'i'tam we'hai'u la'a'vod et a'vo'dat o'hel mo'eyd we'na'ta'tah o'tam el hal'wi'yim ish ke'phi a'vo'da'to 6&wai'yi'qahh mo'sheh et ha'a'ga'lot we'et ha'ba'qar wai'yi'teyn o'tam el hal'wi'yim 7&eyt she'tey ha'a'ga'lot we'eyt ar'ba'at ha'ba'qar na'tan liv'ney ger'shon ke'phi a'vo'da'tam 8&we'eyt ar'ba ha'a'ga'lot we'eyt she'mo'nat ha'ba'qar na'tan liv'ney me'ra'ri ke'phi a'vo'da'tam be'yad i'ta'mar ben a'ha'ron ha'ko'heyn 9&we'liv'ney qe'hat lo na'tan ki a'vo'dat ha'qo'desh a'ley'hem ba'ka'teyph yi'sa'u 10&wai'yaq'ri'vu han'so'im eyt hha'nu'kat ha'miz'bey'ahh be'yom hi'ma'shahh o'to wai'yaq'ri'vu han'si'im et qar'ba'nam liph'ney ha'miz'bey'ahh 11&wai'yo'mer YHWH el mo'sheh na'si e'hhad lai'yom na'si e'hhad lai'yom yaq'ri'vu et qar'ba'nam la'hha'nu'kat ha'miz'bey'ahh 12&wai'hi ha'maq'riv ba'yom ha'ri'shon et qar'ba'no nahh'shon ben a'mi'na'dav le'ma'teyh ye'hu'dah 13&we'qar'ba'no qa'a'rat ke'seph a'hhat she'lo'shim u'mey'ah mish'qa'lah miz'raq e'hhad ke'seph shiv'im she'qel be'she'qel ha'qo'desh she'ney'hem me'ley'im so'let be'lu'lah va'she'men le'min'hhah 14&kaph a'hhat a'sa'rah za'hav me'ley'ah qe'to'ret 15&par e'hhad ben ba'qar a'yil e'hhad ke'ves e'hhad ben she'na'to le'lah 16&se'ir i'zim e'hhad le'hha'tat 17&ul'ze'vahh ha'she'la'mim ba'qar she'na'yim ey'lim hha'mi'shah a'tu'dim hha'mi'shah ke'va'sim be'ney sha'nah hha'mi'shah zeh qar'ban nahh'shon ben a'mi'na'dav 18&ba'yom ha'shey'ni hiq'riv ne'tan'eyl ben tsu'ar ne'si yi'sas'khar 19&hiq'riv et qar'ba'no qa'a'rat ke'seph a'hhat she'lo'shim u'mey'ah mish'qa'lah miz'raq e'hhad ke'seph shiv'im she'qel be'she'qel ha'qo'desh she'ney'hem me'ley'im so'let be'lu'lah va'she'men le'min'hhah 20&kaph a'hhat a'sa'rah za'hav me'ley'ah qe'to'ret 21&par e'hhad ben ba'qar a'yil e'hhad ke'ves e'hhad ben she'na'to le'lah 22&se'ir i'zim e'hhad le'hha'tat 23&ul'ze'vahh ha'she'la'mim ba'qar she'na'yim ey'lim hha'mi'shah a'tu'dim hha'mi'shah ke'va'sim be'ney sha'nah hha'mi'shah zeh qar'ban ne'tan'eyl ben tsu'ar 24&ba'yom ha'she'li'shi na'si liv'ney ze'vu'lun e'li'av ben hhey'lon 25&qar'ba'no qa'a'rat ke'seph a'hhat she'lo'shim u'mey'ah mish'qa'lah miz'raq e'hhad ke'seph shiv'im she'qel be'she'qel ha'qo'desh she'ney'hem me'ley'im so'let be'lu'lah va'she'men le'min'hhah 26&kaph a'hhat a'sa'rah za'hav me'ley'ah qe'to'ret 27&par e'hhad ben ba'qar a'yil e'hhad ke'ves e'hhad ben she'na'to le'lah 28&se'ir i'zim e'hhad le'hha'tat 29&ul'ze'vahh ha'she'la'mim ba'qar she'na'yim ey'lim hha'mi'shah a'tu'dim hha'mi'shah ke'va'sim be'ney sha'nah hha'mi'shah zeh qar'ban e'li'av ben hhey'lon 30&ba'yom har'vi'i na'si liv'ney re'u'veyn e'li'tsur ben she'dey'ur 31&qar'ba'no qa'a'rat ke'seph a'hhat she'lo'shim u'mey'ah mish'qa'lah miz'raq e'hhad ke'seph shiv'im she'qel be'she'qel ha'qo'desh she'ney'hem me'ley'im so'let be'lu'lah va'she'men le'min'hhah 32&kaph a'hhat a'sa'rah za'hav me'ley'ah qe'to'ret 33&par e'hhad ben ba'qar a'yil e'hhad ke'ves e'hhad ben she'na'to le'lah 34&se'ir i'zim e'hhad le'hha'tat 35&ul'ze'vahh ha'she'la'mim ba'qar she'na'yim ey'lim hha'mi'shah a'tu'dim hha'mi'shah ke'va'sim be'ney sha'nah hha'mi'shah zeh qar'ban e'li'tsur ben she'dey'ur 36&ba'yom ha'hha'mi'shi na'si liv'ney shim'on she'lu'mi'eyl ben tsu'ri'shey'dai 37&qar'ba'no qa'a'rat ke'seph a'hhat she'lo'shim u'mey'ah mish'qa'lah miz'raq e'hhad ke'seph shiv'im she'qel be'she'qel ha'qo'desh she'ney'hem me'ley'im so'let be'lu'lah va'she'men le'min'hhah 38&kaph a'hhat a'sa'rah za'hav me'ley'ah qe'to'ret 39&par e'hhad ben ba'qar a'yil e'hhad ke'ves e'hhad ben she'na'to le'lah 40&se'ir i'zim e'hhad le'hha'tat 41&ul'ze'vahh ha'she'la'mim ba'qar she'na'yim ey'lim hha'mi'shah a'tu'dim hha'mi'shah ke'va'sim be'ney sha'nah hha'mi'shah zeh qar'ban she'lu'mi'eyl ben tsu'ri'shey'dai 42&ba'yom ha'shi'shi na'si liv'ney gad el'ya'saph ben de'u'eyl 43&qar'ba'no qa'a'rat ke'seph a'hhat she'lo'shim u'mey'ah mish'qa'lah miz'raq e'hhad ke'seph shiv'im she'qel be'she'qel ha'qo'desh she'ney'hem me'ley'im so'let be'lu'lah va'she'men le'min'hhah 44&kaph a'hhat a'sa'rah za'hav me'ley'ah qe'to'ret 45&par e'hhad ben ba'qar a'yil e'hhad ke'ves e'hhad ben she'na'to le'lah 46&se'ir i'zim e'hhad le'hha'tat 47&ul'ze'vahh ha'she'la'mim ba'qar she'na'yim ey'lim hha'mi'shah a'tu'dim hha'mi'shah ke'va'sim be'ney sha'nah hha'mi'shah zeh qar'ban el'ya'saph ben de'u'eyl 48&ba'yom ha'she'vi'i na'si liv'ney eph'ra'yim e'li'sha'ma ben a'mi'hud 49&qar'ba'no qa'a'rat ke'seph a'hhat she'lo'shim u'mey'ah mish'qa'lah miz'raq e'hhad ke'seph shiv'im she'qel be'she'qel ha'qo'desh she'ney'hem me'ley'im so'let be'lu'lah va'she'men le'min'hhah 50&kaph a'hhat a'sa'rah za'hav me'ley'ah qe'to'ret 51&par e'hhad ben ba'qar a'yil e'hhad ke'ves e'hhad ben she'na'to le'lah 52&se'ir i'zim e'hhad le'hha'tat 53&ul'ze'vahh ha'she'la'mim ba'qar she'na'yim ey'lim hha'mi'shah a'tu'dim hha'mi'shah ke'va'sim be'ney sha'nah hha'mi'shah zeh qar'ban e'li'sha'ma ben a'mi'hud 54&ba'yom ha'she'mi'ni na'si liv'ney me'na'sheh gam'li'eyl ben pe'dah tsur 55&qar'ba'no qa'a'rat ke'seph a'hhat she'lo'shim u'mey'ah mish'qa'lah miz'raq e'hhad ke'seph shiv'im she'qel be'she'qel ha'qo'desh she'ney'hem me'ley'im so'let be'lu'lah va'she'men le'min'hhah 56&kaph a'hhat a'sa'rah za'hav me'ley'ah qe'to'ret 57&par e'hhad ben ba'qar a'yil e'hhad ke'ves e'hhad ben she'na'to le'lah 58&se'ir i'zim e'hhad le'hha'tat 59&ul'ze'vahh ha'she'la'mim ba'qar she'na'yim ey'lim hha'mi'shah a'tu'dim hha'mi'shah ke'va'sim be'ney sha'nah hha'mi'shah zeh qar'ban gam'li'eyl ben pe'dah tsur 60&ba'yom hat'shi'i na'si liv'ney vin'ya'min a'vi'dan ben gid'o'ni 61&qar'ba'no qa'a'rat ke'seph a'hhat she'lo'shim u'mey'ah mish'qa'lah miz'raq e'hhad ke'seph shiv'im she'qel be'she'qel ha'qo'desh she'ney'hem me'ley'im so'let be'lu'lah va'she'men le'min'hhah 62&kaph a'hhat a'sa'rah za'hav me'ley'ah qe'to'ret 63&par e'hhad ben ba'qar a'yil e'hhad ke'ves e'hhad ben she'na'to le'lah 64&se'ir i'zim e'hhad le'hha'tat 65&ul'ze'vahh ha'she'la'mim ba'qar she'na'yim ey'lim hha'mi'shah a'tu'dim hha'mi'shah ke'va'sim be'ney sha'nah hha'mi'shah zeh qar'ban a'vi'dan ben gid'o'ni 66&ba'yom ha'a'si'ri na'si liv'ney dan a'hhi'e'zer ben a'mi'sha'dai 67&qar'ba'no qa'a'rat ke'seph a'hhat she'lo'shim u'mey'ah mish'qa'lah miz'raq e'hhad ke'seph shiv'im she'qel be'she'qel ha'qo'desh she'ney'hem me'ley'im so'let be'lu'lah va'she'men le'min'hhah 68&kaph a'hhat a'sa'rah za'hav me'ley'ah qe'to'ret 69&par e'hhad ben ba'qar a'yil e'hhad ke'ves e'hhad ben she'na'to le'lah 70&se'ir i'zim e'hhad le'hha'tat 71&ul'ze'vahh ha'she'la'mim ba'qar she'na'yim ey'lim hha'mi'shah a'tu'dim hha'mi'shah ke'va'sim be'ney sha'nah hha'mi'shah zeh qar'ban a'hhi'e'zer ben a'mi'sha'dai 72&be'yom ash'tey a'sar yom na'si liv'ney a'sheyr pag'i'eyl ben akh'ran 73&qar'ba'no qa'a'rat ke'seph a'hhat she'lo'shim u'mey'ah mish'qa'lah miz'raq e'hhad ke'seph shiv'im she'qel be'she'qel ha'qo'desh she'ney'hem me'ley'im so'let be'lu'lah va'she'men le'min'hhah 74&kaph a'hhat a'sa'rah za'hav me'ley'ah qe'to'ret 75&par e'hhad ben ba'qar a'yil e'hhad ke'ves e'hhad ben she'na'to le'lah 76&se'ir i'zim e'hhad le'hha'tat 77&ul'ze'vahh ha'she'la'mim ba'qar she'na'yim ey'lim hha'mi'shah a'tu'dim hha'mi'shah ke'va'sim be'ney sha'nah hha'mi'shah zeh qar'ban pag'i'eyl ben akh'ran 78&be'yom she'neym a'sar yom na'si liv'ney naph'ta'li a'hhi'ra ben ey'nan 79&qar'ba'no qa'a'rat ke'seph a'hhat she'lo'shim u'mey'ah mish'qa'lah miz'raq e'hhad ke'seph shiv'im she'qel be'she'qel ha'qo'desh she'ney'hem me'ley'im so'let be'lu'lah va'she'men le'min'hhah 80&kaph a'hhat a'sa'rah za'hav me'ley'ah qe'to'ret 81&par e'hhad ben ba'qar a'yil e'hhad ke'ves e'hhad ben she'na'to le'lah 82&se'ir i'zim e'hhad le'hha'tat 83&ul'ze'vahh ha'she'la'mim ba'qar she'na'yim ey'lim hha'mi'shah a'tu'dim hha'mi'shah ke'va'sim be'ney sha'nah hha'mi'shah zeh qar'ban a'hhi'ra ben ey'nan 84&zot hha'nu'kat ha'miz'bey'ahh be'yom hi'ma'shahh o'to mey'eyt ne'si'ey yis'ra'eyl qa'a'rot ke'seph she'teym es'reyh miz're'qey khe'seph she'neym a'sar ka'pot za'hav she'teym es'reyh 85&she'lo'shim u'mey'ah haq'a'rah ha'a'hhat ke'seph we'shiv'im ha'miz'raq ha'e'hhad kol ke'seph ha'key'lim al'pa'yim we'ar'ba mey'ot be'she'qel ha'qo'desh 86&ka'pot za'hav she'teym es'reyh me'ley'ot qe'to'ret a'sa'rah a'sa'rah ha'kaph be'she'qel ha'qo'desh kol ze'hav ha'ka'pot es'rim u'mey'ah 87&kol ha'ba'qar la'o'lah she'neym a'sar pa'rim ey'lim she'neym a'sar ke'va'sim be'ney sha'nah she'neym a'sar u'min'hha'tam us'i'rey i'zim she'neym a'sar le'hha'tat 88&we'khol be'qar ze'vahh ha'she'la'mim es'rim we'ar'ba'ah pa'rim ey'lim shi'shim a'tu'dim shi'shim ke'va'sim be'ney sha'nah shi'shim zot hha'nu'kat ha'miz'bey'ahh a'hha'rey hi'ma'shahh o'to 89&uv'vo mo'sheh el o'hel mo'eyd le'da'beyr i'to wai'yish'ma et ha'qol mi'da'beyr ey'law mey'al ha'ka'po'ret a'sher al a'ron ha'ey'dut mi'beyn she'ney hak'ru'vim wai'da'beyr ey'law
ויהי . ביום . כלות . מושה . להקים . את . המישכן . וימשח . אותו . ויקדש . אותו . ואת . כל . כליו . ואת . המיזבח . ואת . כל . כליו . וימשחם . ויקדש . אותם 1
ויקריבו . נסיאי . יסראל . ראשי . בית . אבותם . הם . נסיאי . המטות . הם . העומדים . על . הפקודים 2
ויביאו . את . קרבנם . ליפני . יהוה . שש . עגלות . צב . ושני . עסר . בקר . עגלה . על . שני . הנסיאים . ושור . לאחד . ויקריבו . אותם . ליפני . המישכן 3
ויואמר . יהוה . אל . מושה . לאמור 4
קח . מאיתם . והיו . לעבוד . את . עבודת . אוהל . מועד . ונתתה . אותם . אל . הלוים . איש . כפי . עבודתו 5
ויקח . מושה . את . העגלות . ואת . הבקר . ויתן . אותם . אל . הלוים 6
את . שתי . העגלות . ואת . ארבעת . הבקר . נתן . ליבני . גרשון . כפי . עבודתם 7
ואת . ארבע . העגלות . ואת . שמונת . הבקר . נתן . ליבני . מררי . כפי . עבודתם . ביד . איתמר . בן . אהרון . הכוהן 8
וליבני . קהת . לוא . נתן . כי . עבודת . הקודש . עלהם . בכתף . יסאו 9
ויקריבו . הנסיאים . את . חנוכת . המיזבח . ביום . הימשח . אותו . ויקריבו . הנסיאים . את . קרבנם . ליפני . המיזבח 10
ויואמר . יהוה . אל . מושה . נסיא . אחד . ליום . נסיא . אחד . ליום . יקריבו . את . קרבנם . לחנוכת . המיזבח 11
ויהי . המקריב . ביום . הריאשון . את . קרבנו . נחשון . בן . עמינדב . למטה . יהודה 12
וקרבנו . קערת . כסף . אחת . שלושים . ומאה . מישקלה . מיזרק . אחד . כסף . שיבעים . שקל . בשקל . הקודש . שניהם . מלאים . סולת . בלולה . בשמן . למינחה 13
כף . אחת . עסרה . זהב . מלאה . קטורת 14
פר . אחד . בן . בקר . אייל . אחד . כבס . אחד . בן . שנתו . לעולה 15
סעיר . עיזים . אחד . לחטאת 16
ולזבח . השלמים . בקר . שניים . אילים . חמישה . עתודים . חמישה . כבסים . בני . שנה . חמישה . זה . קרבן . נחשון . בן . עמינדב 17
ביום . השני . היקריב . נתנאל . בן . צוער . נסיא . יסשכר 18
היקריב . את . קרבנו . קערת . כסף . אחת . שלושים . ומאה . מישקלה . מיזרק . אחד . כסף . שיבעים . שקל . בשקל . הקודש . שניהם . מלאים . סולת . בלולה . בשמן . למינחה 19
כף . אחת . עסרה . זהב . מלאה . קטורת 20
פר . אחד . בן . בקר . אייל . אחד . כבס . אחד . בן . שנתו . לעולה 21
סעיר . עיזים . אחד . לחטאת 22
ולזבח . השלמים . בקר . שניים . אילים . חמישה . עתודים . חמישה . כבסים . בני . שנה . חמישה . זה . קרבן . נתנאל . בן . צוער 23
ביום . השלישי . נסיא . ליבני . זבולון . אליאב . בן . חלון 24
קרבנו . קערת . כסף . אחת . שלושים . ומאה . מישקלה . מיזרק . אחד . כסף . שיבעים . שקל . בשקל . הקודש . שניהם . מלאים . סולת . בלולה . בשמן . למינחה 25
כף . אחת . עסרה . זהב . מלאה . קטורת 26
פר . אחד . בן . בקר . אייל . אחד . כבס . אחד . בן . שנתו . לעולה 27
סעיר . עיזים . אחד . לחטאת 28
ולזבח . השלמים . בקר . שניים . אילים . חמישה . עתודים . חמישה . כבסים . בני . שנה . חמישה . זה . קרבן . אליאב . בן . חלון 29
ביום . הרביעי . נסיא . ליבני . ראובן . אליצור . בן . שדיאור 30
קרבנו . קערת . כסף . אחת . שלושים . ומאה . מישקלה . מיזרק . אחד . כסף . שיבעים . שקל . בשקל . הקודש . שניהם . מלאים . סולת . בלולה . בשמן . למינחה 31
כף . אחת . עסרה . זהב . מלאה . קטורת 32
פר . אחד . בן . בקר . אייל . אחד . כבס . אחד . בן . שנתו . לעולה 33
סעיר . עיזים . אחד . לחטאת 34
ולזבח . השלמים . בקר . שניים . אילים . חמישה . עתודים . חמישה . כבסים . בני . שנה . חמישה . זה . קרבן . אליצור . בן . שדיאור 35
ביום . החמישי . נסיא . ליבני . שימעון . שלומיאל . בן . צורישדי 36
קרבנו . קערת . כסף . אחת . שלושים . ומאה . מישקלה . מיזרק . אחד . כסף . שיבעים . שקל . בשקל . הקודש . שניהם . מלאים . סולת . בלולה . בשמן . למינחה 37
כף . אחת . עסרה . זהב . מלאה . קטורת 38
פר . אחד . בן . בקר . אייל . אחד . כבס . אחד . בן . שנתו . לעולה 39
סעיר . עיזים . אחד . לחטאת 40
ולזבח . השלמים . בקר . שניים . אילים . חמישה . עתודים . חמישה . כבסים . בני . שנה . חמישה . זה . קרבן . שלומיאל . בן . צורישדי 41
ביום . השישי . נסיא . ליבני . גד . אליסף . בן . דעואל 42
קרבנו . קערת . כסף . אחת . שלושים . ומאה . מישקלה . מיזרק . אחד . כסף . שיבעים . שקל . בשקל . הקודש . שניהם . מלאים . סולת . בלולה . בשמן . למינחה 43
כף . אחת . עסרה . זהב . מלאה . קטורת 44
פר . אחד . בן . בקר . אייל . אחד . כבס . אחד . בן . שנתו . לעולה 45
סעיר . עיזים . אחד . לחטאת 46
ולזבח . השלמים . בקר . שניים . אילים . חמישה . עתודים . חמישה . כבסים . בני . שנה . חמישה . זה . קרבן . אליסף . בן . דעואל 47
ביום . השביעי . נסיא . ליבני . אפריים . אלישמע . בן . עמיהוד 48
קרבנו . קערת . כסף . אחת . שלושים . ומאה . מישקלה . מיזרק . אחד . כסף . שיבעים . שקל . בשקל . הקודש . שניהם . מלאים . סולת . בלולה . בשמן . למינחה 49
כף . אחת . עסרה . זהב . מלאה . קטורת 50
פר . אחד . בן . בקר . אייל . אחד . כבס . אחד . בן . שנתו . לעולה 51
סעיר . עיזים . אחד . לחטאת 52
ולזבח . השלמים . בקר . שניים . אילים . חמישה . עתודים . חמישה . כבסים . בני . שנה . חמישה . זה . קרבן . אלישמע . בן . עמיהוד 53
ביום . השמיני . נסיא . ליבני . מנשה . גמליאל . בן . פדה . צור 54
קרבנו . קערת . כסף . אחת . שלושים . ומאה . מישקלה . מיזרק . אחד . כסף . שיבעים . שקל . בשקל . הקודש . שניהם . מלאים . סולת . בלולה . בשמן . למינחה 55
כף . אחת . עסרה . זהב . מלאה . קטורת 56
פר . אחד . בן . בקר . אייל . אחד . כבס . אחד . בן . שנתו . לעולה 57
סעיר . עיזים . אחד . לחטאת 58
ולזבח . השלמים . בקר . שניים . אילים . חמישה . עתודים . חמישה . כבסים . בני . שנה . חמישה . זה . קרבן . גמליאל . בן . פדהצור 59
ביום . התשיעי . נסיא . ליבני . בינימין . אבידן . בן . גידעוני 60
קרבנו . קערת . כסף . אחת . שלושים . ומאה . מישקלה . מיזרק . אחד . כסף . שיבעים . שקל . בשקל . הקודש . שניהם . מלאים . סולת . בלולה . בשמן . למינחה 61
כף . אחת . עסרה . זהב . מלאה . קטורת 62
פר . אחד . בן . בקר . אייל . אחד . כבס . אחד . בן . שנתו . לעולה 63
סעיר . עיזים . אחד . לחטאת 64
ולזבח . השלמים . בקר . שניים . אילים . חמישה . עתודים . חמישה . כבסים . בני . שנה . חמישה . זה . קרבן . אבידן . בן . גידעוני 65
ביום . העסירי . נסיא . ליבני . דן . אחיעזר . בן . עמישדי 66
קרבנו . קערת . כסף . אחת . שלושים . ומאה . מישקלה . מיזרק . אחד . כסף . שיבעים . שקל . בשקל . הקודש . שניהם . מלאים . סולת . בלולה . בשמן . למינחה 67
כף . אחת . עסרה . זהב . מלאה . קטורת 68
פר . אחד . בן . בקר . אייל . אחד . כבס . אחד . בן . שנתו . לעולה 69
סעיר . עיזים . אחד . לחטאת 70
ולזבח . השלמים . בקר . שניים . אילים . חמישה . עתודים . חמישה . כבסים . בני . שנה . חמישה . זה . קרבן . אחיעזר . בן . עמישדי 71
ביום . עשתי . עסר . יום . נסיא . ליבני . אשר . פגעיאל . בן . עכרן 72
קרבנו . קערת . כסף . אחת . שלושים . ומאה . מישקלה . מיזרק . אחד . כסף . שיבעים . שקל . בשקל . הקודש . שניהם . מלאים . סולת . בלולה . בשמן . למינחה 73
כף . אחת . עסרה . זהב . מלאה . קטורת 74
פר . אחד . בן . בקר . אייל . אחד . כבס . אחד . בן . שנתו . לעולה 75
סעיר . עיזים . אחד . לחטאת 76
ולזבח . השלמים . בקר . שניים . אילים . חמישה . עתודים . חמישה . כבסים . בני . שנה . חמישה . זה . קרבן . פגעיאל . בן . עכרן 77
ביום . שנים . עסר . יום . נסיא . ליבני . נפתלי . אחירע . בן . עיןן 78
קרבנו . קערת . כסף . אחת . שלושים . ומאה . מישקלה . מיזרק . אחד . כסף . שיבעים . שקל . בשקל . הקודש . שניהם . מלאים . סולת . בלולה . בשמן . למינחה 79
כף . אחת . עסרה . זהב . מלאה . קטורת 80
פר . אחד . בן . בקר . אייל . אחד . כבס . אחד . בן . שנתו . לעולה 81
סעיר . עיזים . אחד . לחטאת 82
ולזבח . השלמים . בקר . שניים . אילים . חמישה . עתודים . חמישה . כבסים . בני . שנה . חמישה . זה . קרבן . אחירע . בן . עיןן 83
זואת . חנוכת . המיזבח . ביום . הימשח . אותו . מאת . נסיאי . יסראל . קערות . כסף . שתים . עסרה . מיזרקי . כסף . שנים . עסר . כפות . זהב . שתים . עסרה 84
שלושים . ומאה . הקערה . האחת . כסף . ושיבעים . המיזרק . האחד . כול . כסף . הכלים . אלפיים . וארבע . מאות . בשקל . הקודש 85
כפות . זהב . שתים . עסרה . מלאות . קטורת . עסרה . עסרה . הכף . בשקל . הקודש . כל . זהב . הכפות . עסרים . ומאה 86
כל . הבקר . לעולה . שנים . עסר . פרים . אילים . שנים . עסר . כבסים . בני . שנה . שנים . עסר . ומינחתם . וסעירי . עיזים . שנים . עסר . לחטאת 87
וכול . בקר . זבח . השלמים . עסרים . וארבעה . פרים . אילים . שישים . עתודים . שישים . כבסים . בני . שנה . שישים . זואת . חנוכת . המיזבח . אחרי . הימשח . אותו 88
ובבוא . מושה . אל . אוהל . מועד . לדבר . איתו . וישמע . את . הקול . מידבר . אליו . מעל . הכפורת . אשר . על . ארון . העדות . מיבין . שני . הכרובים . וידבר . אליו 89






Google
 
Web Ancient-Hebrew.Org


Understand the Bible completely